25 - 26 oktober 2017

Luleå

Mötesplatsen som utvecklar chefer och ledare i Norrland

Nolia Ledarskap är norra Sveriges största mötesplats för chefer och ledare. Här inspireras och utvecklas du som ledare av talare i världsklass! Dessutom får du ett unikt tillfälle att utöka ditt nätverk av chefer och ledare genom att delta i våra workshops och fikamingel. Gå själv eller inspireras tillsammans med chefskollegorna på din arbetsplats!

Läs mer

Fyra bra anledningar att besöka konferensen6:e året

Alltid fullsatt

100%

Face to face på hemmaplan

93%

Oerhört nöjda och mycket nöjda deltagare

300-425

Deltagare

Gunnar Eikeland

Bra ledarskap är en avgörande faktor för att vår region ska blomstra och utvecklas. I Norrbotten har vi starka ledare inom politik och näringsliv, fantastiska eldsjälar som jobbar ideellt i föreningar, flitiga entreprenörer som brinner för en idé. Dessa måste vi ta hand om och inspirera. De måste få möjlighet att vidga sina perspektiv, hitta nya utmaningar och utveckla sitt ledarskap. Nolia Ledarskap är en viktig mötesplats för detta.

Gunnar Eikeland, VD, Sparbanken Nord,

Peter Strand

Nolia Ledarskap är kanske den viktigaste plattformen för ledare i Norra Sverige. Det är bara några få år sedan det inte ens fanns någon liknande mötesplats. Hit vallfärdar människor för att få inspiration, kompetensutveckling och inte minst för att träffa likasinnade chefer/ledare för att utbyta erfarenheter. Jag är ytterst stolt över det arbete som Nolia gör för Norra Sverige. En satsning som vi alla måste vara med och stödja för att skapa en hållbar utveckling för vår del av landet.

Peter Strand, VD, Kompetenslaget,

Boka din biljett redan idag

Ta chansen att delta i årets viktigaste ledarskapsdagar. Här kan du lyssna på aktuella och erkända föreläsare, nätverka och byta erfarenhet med andra chefer och ledare.

Boka biljett