Nolia, Umeå

3 - 4 oktober 2017

Boka biljett

Mötesplatsen som utvecklar chefer och ledare i Norrland

Nolia Ledarskap är norra Sveriges största mötesplats för chefer och ledare. Här inspireras och utvecklas du som ledare av talare i världsklass! Dessutom får du ett unikt tillfälle att utöka ditt nätverk av chefer och ledare genom att delta i våra workshops och fikamingel. Gå själv eller inspireras tillsammans med chefskollegorna på din arbetsplats!

Läs mer

Fyra bra anledningar att besöka konferensen5:e året

Alltid fullsatt

100%

Face to face på hemmaplan

95%

Nöjda deltagare

300-425

Deltagare

Referenser

Peter Strand

Nolia Ledarskap är kanske den viktigaste plattformen för ledare i Norra Sverige. Det är bara några få år sedan det inte ens fanns någon liknande mötesplats. Hit vallfärdar människor för att få inspiration, kompetensutveckling och inte minst för att träffa likasinnade chefer/ledare för att utbyta erfarenheter. Jag är ytterst stolt över det arbete som Nolia gör för Norra Sverige. En satsning som vi alla måste vara med och stödja för att skapa en hållbar utveckling för vår del av landet.

Peter Strand, VD Kompetenslaget AB.,

Lena Kraitsik

Sveriges HR Förening är yrkesföreningen för alla som arbetar med HR, utöver våra medlemsförmåner vill vi knyta samman HR-Sverige så att yrkeskåren möts och byter erfarenheter. För att nå detta värnar vi om goda och långsiktiga samarbeten och där passar Nolia Ledarskap in bra. Det är alltid trevlig atmosfär under dagarna och nya kontakter knyts ständigt

Lena Kraitsik, Generalsekreterare, Sveriges HR förening,

Boka din biljett redan i dag

Ta chansen att delta i årets viktigaste ledarskapsdagar. Här kan du lyssna på aktuella och erkända föreläsare, nätverka och byta erfarenhet med andra chefer och ledare.

Boka biljett