Vad andra säger om oss

 

”Fantastiskt fina dagar, med stora möjligheter att mingla och knyta nya kontakter, inte minst runt borden i samtalen. Sedan var det inspirerande att lyssna på bl.a. Fredrik Reinfeldt och Lottie Knutsson -wow!”
Sara Öhgren, HR-samordnare, Polarbröd AB.

”Ett gyllene tillfälle träffa andra med samma dilemman i vardagen och inspirerande att få lyssna på olika intressanta människor - två dagar av välbefinnande för sinnet.”
Marlene Fjellström, sälj- & marknadsansvarig, Swedbank.

”Detta var första året jag deltog, anledningen till detta var det blandade utbudet av föreläsare som spände över olika ämnen inom ledarskap och väckte därför min nyfikenhet. Gillade mixen mellan diskussioner, konkreta exempel och visionära talare.”
Ann Karlsson, HR-chef och Sitechef, SweTree Technologies.

”Jag besökte Ledarskapsdagarna för att träffa ledare och utbyta erfarenheter över olika yrken och kategorier. Tanka energi, erfarenhetsutbyte och nätverka, var huvudanledningen. Fast det som drogs mest var nog det gedigna talarfältet.”
Ola Rubertsson VD, Energibyrån Nord AB.

"Riktigt inspirerande att få lyssna på smarta, begåvade människor där majoriteten av talare förmedlade en känsla av att vi har världens guldläge att göra något åt världen om vi samarbetar, ser de möjligheter vi faktiskt har och att vi är "all in this together". Fantastiskt att träffa ledare från Norr- och Västerbotten som också hade liknande inställning. Det gav mig hopp!"
Helena Roos VD, Helena Roos Map AB Manager, The Real Group.