Skaffa superstruktur – få mer tid över

Finns det ett botemedel mot stress, övertid och dubbelarbete?
Om du frågar mig, som är struktör, är svaret ja. Att finna lösningar för att jobba effektivt och må bättre är absolut ett uppnåeligt mål. I min föreläsning om personlig effektivitet genom god struktur ger jag dig verktygen för att organisera, fokusera och automatisera. På så sätt får du mer tid över till det som är viktigt – för dig och för verksamheten.

Det här med struktur är varken svårt eller tråkigt. Efter den 45-90 minuter långa föreläsningen med mig:
* vet du hur du bör prioritera, strukturera och fokusera
* kan du få mer gjort på kortare tid (och alltså få mer tid över)
* slipper du blir stressad över allt som du måste göra
* är du minst ett steg närmare att bli mer strukturerad
* vill du direkt sätta igång med att förenkla ditt dagliga arbete

Som föreläsare blandar jag uppfriskande tankar med handfasta tips och humor. De konkreta tipsen för personlig effektivitet kan du börja använda direkt – både på jobbet och i vardagen. Du lär snart märka hur du blir mer strukturerad och kan arbeta mer effektivt.

David Stiernholm är struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur.Hans motto: allting kan göras enklare! David är flitigt anlitad av allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i stark tillväxt. Han utmärker sig genom sina superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. Under en föreläsning med David Stiernholm upptäcker du att struktur är både befriande och roligt. Och att du blir mindre stressad och mer effektiv.

Fotograf Anna Sigvardsson