Bli partner

Nolia Ledarskap är ett samarbete mellan näringsliv och samhälle med målsättning att utveckla regionen. Tillsammans skapar vi Sveriges främsta ledare i Norrland.

Nolias uppdrag är att bidra till positiv tillväxt i regionen och en avgörande faktor är gott ledarskap. Därför har vi skapat en mötesplats för chefer och ledare som vill utveckla sitt ledarskap - både strategiskt och operativt - men också stärka sin inre ledare. Vår ambition är att vara årets viktigaste ledarskapsdagar genom att engagera välkända framgångsrika ledare, erkänt skickliga ledarskapsutbildare och aktuella forskare. Tillsammans skapar vi Norrlands viktigaste ledarskapsdagar!

Är du intresserad av ett partnerskap? Kontakta:
jonas.dahlberg@nolia.se

 

Skellefteå

24 oktober 2018

Intresseanmälan

Mervärden

SVERIGES FRÄMSTA LEDARE

tillsammans

HIT KOMMER

chefer & ledare

SAMARBETE MED

samhälle & näringsliv

STARK PLATS FÖR

nätverkande

Mer information

Vad tycker andra?

Daniel Fåhraeus

Vi är med på Nolia Ledarskap för att vara konkurrenskraftiga. Det gäller att skapa en god företagskultur, som stöttas av ett riktigt bra ledarskap. För att skapa ett riktigt bra ledarskap är det avgörande att lyssna på hur omvärlden utvecklas - Nolia Ledarskap är ett sådant forum där vi inspireras och skapar förutsättningar för att utvecklas. Ska Norrland utvecklas behövs arbetsplatser som attraherar morgondagens medarbetare - som vi behöver. För att attrahera och utveckla dessa behöver vi ledare ständigt utvecklas. Samverkan och nätverkande ger näring åt idéer och skapar engagemang - tillsammans hjälper vi varandra att utveckla ledarskapet i norra Sverige!

Daniel Fåhraeus, VD, PiteEnergi, Piteå