Vi skapar årets viktigaste ledarskapsdagar

Temat Utmana och Utmanas gör 2020 års Nolia Ledarskap till den viktigaste upplagan någonsin

Årets konferens hålls digitalt och startar klockan 8.57 den 5 november och leds av föreläsaren Ylva M Andersson. Hon har gedigen erfarenhet av att leda och genomföra genomgripande förändringar och hantera svåra kriser, inte minst genom 30 år i komplexa och krävande chefspositioner.
Med på scenen under de dryga två timmarna (konferensen avslutas 11.02) kommer även ledare från några av norra Sveriges viktigaste verksamheter att medverka för att dela med sig av sina erfarenheter.

Genom att vi i år kör konferensen digitalt kan fler än någonsin tidigare delta, oavsett var du bor. Vi har tagit fram ett erbjudande som vi tror kommer att locka ännu fler ledningsgrupper att delta än tidigare.

Självklart är konferensen deltagardriven även i år och livepubliken kommer självklart att vara delaktiga under Nolia Ledarskap och ge viktiga insikter för alla deltagare. Så du är viktig som deltagare.

Under konferensen kommer du bland annat att kunna:
• Följa livesändningen via dator eller mobil
• Se om konferensen direkt efter sändning
• Ställa frågor till talare i förväg och under sändning
• Chatta, delta I omröstningar och interagera under livesändningen
- Skapa en egen profil.
• Hitta andra deltagare och sortera på deras profession.
• Nätverka med andra deltagare.

Dessutom får alla deltagare arbetsmaterial och checklistor för fortsatt arbete efter konferensen.

Alla deltagare får också möjligheten att delta under tre tillfällen i normativ kommunikation och hur man använder LinkedIn på bästa sätt. Detta sker i samarbete med experter från Punkt PR veckorna efter Nolia Ledarskap.