Tema 2020: Utmana och utmanas

Just nu ställs ledare, på alla positioner, inför utmaningar som vi aldrig tidigare mött. För att möta dem har vi behövt utmana, inte bara oss själva, utan också vår organisation. Årets Nolia Ledarskap har temat ”utmana och utmanas” och är den kanske viktigaste någonsin.

Det aldrig kommer att vara viktigare att samlas som ledare än under den här hösten. Både för att öka kunskapen om hur vi som ledare arbetar med utmaningar och utmanar oss själva, men också för att dela erfarenheter, bygga nätverk med andra kunniga ledare och se att det är mer som förenar, än som skiljer oss och våra utmaningar från varandra. Dessutom behöver vi utvecklas för att kunna utveckla andra.

Men! Just nu är det viktigt med försiktighet.
Vi har därför skapat en digital mötesplats som under två timmar fokuserar temat för årets Nolia Ledarskap: ”Utmana och utmanas”. Där får vi ta del av olika sätt att hantera kriser, att vara kreativa, hitta lösningar på problem vi aldrig tidigare ställts inför, hålla modet och hoppet uppe men också orka lyfta blicken mot framtidens möjligheter och utmaningar.

Vi gör det tillsammns med ledarskasproffset Ylva M Andersson men också tillsammans med framstående och intressanta lokala ledare,

 Kontaktpersoner