Tillsammans skapar vi årets viktigaste ledarskapsdagar

Nolia Ledarskap är en mötesplats för chefer, ledare och ledningsgrupper som vill utveckla sitt ledarskap - både strategiskt och operativt - men också stärka sin inre ledare.

Vår ambition är att vara årets viktigaste ledarskapsdag och en stark plats för nätverkande. Programmet utgörs av välkända framgångsrika ledare, erkänt skickliga ledarskapsutbildare och aktuella forskare. Tillsammans skapar vi Sveriges främsta ledare. Missa inte biljettsläppet 31 maj klockan 09:00. 

Konferensavgift 4500 SEK ex moms. 

 

 

Vad tycker andra?

Sture Bergman

Ett återkommande arrangemang som inspirerar och sätter fokus på ledarskapets möjligheter, stärker våra möjligheter att utveckla företag, offentliga verksamheter och frivillig rörelse. Gott ledarskap behövs överallt, hela tiden.

Sture Bergman, VD, VK Media,

Erica Lundgren

När man arbetar som vd är man lite ensam i den rollen, trots alla sina medarbetare. Man behöver fylla på med energi och inspiration och kanske inse att vi sitter på samma utmaningar och frågeställningar. Jag tror på kraften i nätverkandet och erfarenhetsutbytet, att med gemensam kraft hitta de klokaste vägarna framåt.

Erica Lundgren, VD, OK Västerbotten,