Bli partner

Nolia Ledarskap är ett samarbete mellan näringsliv, samhälle och universitet med målsättning att utveckla regionen. Tillsammans skapar vi Sveriges främsta ledare i Norrland.

Nolias uppdrag är att bidra till positiv tillväxt i regionen och en avgörande faktor är gott ledarskap. Därför har vi skapat en mötesplats för chefer och ledare som vill utveckla sitt ledarskap - både strategiskt och operativt - men också stärka sin inre ledare. Vår ambition är att vara årets viktigaste ledarskapsdagar genom att engagera välkända framgångsrika ledare, erkänt skickliga ledarskapsutbildare och aktuella forskare. Tillsammans skapar vi Norrlands viktigaste ledarskapsdagar!

Är du intresserad av ett partnerskap? Kontakta:
krister.ruth@nolia.se

 

Nolia, Umeå

8 oktober 2019

Intresseanmälan

Mervärden

SVERIGES FRÄMSTA LEDARE

tillsammans

HIT KOMMER

ledningsgrupper

SAMARBETE MED

samhälle & näringsliv

STARK PLATS FÖR

nätverkande

Mer information

Vad tycker andra?

Susanne Waleij

Nolia Ledarskap är en viktig mötesplats för chefer och ledare. Den är en möjlighet att tanka inspiration, för kompetensutveckling, samverkan och erfarenhetsutbyte – och för att skapa nya värdefulla nätverk. Vi på Balticgruppen är stolta att som medarrangör vara med och utveckla den här arenan. Nolia Ledarskap ger oss möjlighet att utveckla våra ledare, så att de kan vara med och utveckla Umeå. Och att Umeå växer är bra för hela Norrland!

Susanne Waleij, HR-chef, Balticgruppen AB,