torsdag 4 oktober

Moderator

Helena Karlberg är utbildad journalist i Sverige och USA och har tidigare arbetat med journalistik och kommunikation under 15 år. Hon är verksam VD vid Piteå Science Park och är även grundare av Magma, ett nätverk för kvinnor inom kultur och näringsliv som är en av de ledande organisationerna i landet inom genusdriven social innovation.

Helena Karlberg, CEO Piteå Science Park

Ledarskap - hur frigör man medarbetarnas fulla potential

Att ha förtroende för och ständigt utveckla medarbetarna är grundläggande för en framgångsrik organisation. Ledarna spelar en nyckelroll genom att stärka och coacha medarbetarna till att dagligen fatta rätt beslut för att möta våra kunders förväntningar i en snabbt föränderlig värld.

Jens Holtinger, SVP European & Brazil Manufacturing GTO Volvo Group

Vilket ledarskap krävs på morgondagens arbetsmarknad?

Framtiden är redan här – omvärldens förändringar kräver att vi skapar en kultur av ständigt lärande för att ha rätt kompetens och inte minst för att attrahera och behålla personal. Ledare har en viktig roll i att lära sig förstå och leda i ständig förflyttning av kompetens.

Monica Längbo, Strategic HR, Leadership & Organizational Development, Monica Längbo & Partners AB

Så skapas en vinnande företagskultur

Det är våra vanor och beteenden – vår företagskultur som syns som resultat på sista raden. Framgången vilar helt i händerna på medarbetarna, och det är ledningens ansvar att ge dem rätt förutsättningar.

Linda Hammarstrand, CEO Culture Academy

Middag med fest och mingel

Hungrig på Västerbotten med Erik Wennbergs och Gotthards krogs fantastiska kokkonst på innetorget på Väven. Det bjuds på olika rätter med fokus på Västerbottens underbara råvaror. Under kvällen den 4 oktober erbjuds också provsmakning av lokalbryggd öl samt choklad och ostron. Det här är en perfekt stund för reflektion och härligt mingel. Mat och dryck ingår i biljettpriset.

Hungrig på Västerbotten