Hjärnsmart ledarskap

Färska undersökningar visar att den psykiska ohälsan ökar markant bland chefer samtidigt som det blir allt svårare att rekrytera nya ledare. Med anledning av det är det viktigt att ta följande frågor på allvar. Vad är hållbart ledarskap? Hur gör du för att navigera och hålla som ledare över tid och må bra under vägen, i en vardag med höga krav och ständiga förändringar? Hur skapas hållbara verksamheter med medarbetare som trivs och är engagerade och som levererar goda resultat och hög måluppfyllelse? Svaren på dessa frågor och konkreta verktyg som du kan omsätta i praktiken, kommer du att få under Nolias Ledarskap. Vi ses!

Annika Klefsjö, VD och ägare av företaget Klefsjö Consulting.
Annika coachar, utbildar och utvecklar chefer, ledningsgrupper, team och organisationer. Hon går också in som ledare när det behövs, under kortare och längre perioder. Annika bloggar och varje vecka publicerar hon ett inlägg om ledarskap.

Annika har arbetat som chef och ledare i över 15 år och då främst med stora utvecklings- och förändringsuppdrag inom offentlig förvaltning, med goda resultat. Hon kommer närmast från en chefstjänst med ett budgetansvar på närmare 700 miljoner och 1300 chefer och medarbetare.
Hon har en magister examen i psykologi med spets mot sociologi samt barn och ungdomspsykiatri. Förutom det har hon ett flertal ledarskapsutbildningar i bagaget.
Annika är huvudtränare i innebandy och för flickor röd och har själv spelat innebandy i division ett. Under den tiden var hon även spelande tränare samt lagkapten.

Fotograf Justin Jägare, Daniel Photo